Akoestische Gitaarles

De akoestische gitaar is een tof instrument die breed inzetbaar is. Bij het kampvuur liedjes begeleiden, samen met vrienden gitaar spelen, of mooie gitaarsolo’s spelen. Onze docenten geven les in de verschillende stijlen om ervoor te zorgen dat je kunt vinden wat bij jou past. Van slaggitaar (bijvoorbeeld als begeleiding van zang) tot sologitaar, van fingerpicking tot klassiek gitaar: Wij leren het jou.

Docenten: Wouter van Dijk, Laurens Huttinga, Rob Cornelissen & Marvin Roerdink

Gelijk al met songs mee spelen

Wanneer je muziek speelt die je zelf ook leuk vindt, leer je sneller.. Het werkt bij gitaristen vaak inspirerend om mee te spelen met muziek. Dit kunnen opnames zijn, of in de lessen kan door je docent worden meegespeeld. Ook beginners zullen in de eerste lessen al met muziek meespelen, om gelijk al het plezier van samenspel te ervaren. Voor gevorderden hebben we uitgebreide mogelijkheden in verschillende muziekgenres en speelstijlen.

Tommy Emmanuel, een beroemde akoestische gitarist, live

Gitaarles op jouw niveau en muziekvoorkeur afgestemd.

Wij zorgen voor passende oefeningen zodat je jouw favoriete muziek kunt leren spelen. We hebben veelzijdig lesmateriaal beschikbaar en blijven dit ook vernieuwen.
Noten lezen is niet persé nodig, Tab-notatie is voor gitaar vaak handig; we zetten beide in als tools om vooruit te komen. Ook kunnen we veel uitleggen aan de hand van voor/nadoen en helpen we je op gehoor spelen en improviseren. De docenten je geven praktische tips om de verschillende technieken te leren beheersen.

 

 

Start nu met gitaarspelen, daar heb je nog lang plezier van

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@muzieklesdenbosch.nl voor een kennismakingsles

Informatieaanvraag Akoestische Gitaarles

11 + 6 =