Elektrische Gitaarles

De elektrische gitaar is niet meer weg te denken uit de muziekscene van tegenwoordig. Op dit instrument kun je in vrijwel alle muziekstijlen tot je recht komen. Wil jij in een band spelen? Wil je vette riffs kunnen spelen, of snel kunnen shredden? Of zou je graag meer jazz in je spel verwerken? Onze docenten leren je de verschillende technieken te beheersen. Ze helpen je graag de muziek te leren spelen die bij jóu past.

Docenten: Marvin Roerdink, Laurens Huttinga, Wouter van Dijk en Rob Cornelissen

Leer spelen op een manier die bij jóu past,
de muziekstijl(en) die jíj tof vindt.

 

Met de elektrische gitaar kun je veel richtingen op: Van blues tot jazz, funk tot rock, klassiek tot metal. Het kan veel overzicht geven om daarbij een en ander te weten over akkoorden, toonladders en structuren in improviseren. We koppelen leerstof aan praktijkvoorbeelden en zorgen dat wat je leert gelijk kan worden toegepast in je spel. Zo komt de leerstof tot leven.

 

 

 

Docent Thom Kooijmans geeft de Saxofoonlessen in Den Bosch.

Samen vooruit komen

 

We gaan samen werken aan de onwikkeling van jouw elektrische gitaar-skills. In lessen spelen we met jou mee, en willen we je inspireren om verder te komen. De docent zoekt samen met jou naar tof lesmateriaal en zorgt voor een lesopbouw die past bij jou. Ook bieden we je de kans om samen met andere muzikanten in bandvorm op te treden. In no time krijgt jouw gitaarspel een flinke boost.

 

 

Ook voor instrumentalisten kan zangles uitkomst bieden!

Geef een flinke boost aan jouw elektrische gitaarskills

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@muzieklesdenbosch.nl voor een kennismakingsles

Informatieaanvraag Elektrische Gitaarles

9 + 5 =