Privé- en Duolessen

Door een persoonlijke begelijding kunnen leerlingen effectief en plezierig vooruit komen met muziek maken. Ook wanneer leerlingen samen met anderen spelen, zullen persoonlijke lessen helpen om muzikaal meer tot je recht te komen.
Tijdens deze lessen hebben we 40 minuten de volle aandacht voor jou. In die tijd ga jij samen met je docent aan de gang, waarvan je snel resultaat zult zien. Duolessen zijn in overleg ook mogelijk, dit kan erg leuk zijn wanneer je bijvoorbeeld samen met een vriend(in) muziek wilt maken.

De verschillende mogelijkheden:

Workshops

We hebben ervaring met het geven van Bandcoachingsessies, workshops op basisscholen & middelbare scholen, en workshops ter gelegenheid van een verjaardag of een bedrijfs/verenigingsfeest.

In een workshop werken we naar een doel toe. Dit kan bijvoorbeeld het zingen & opnemen van een song zijn; het beleven van een muziekstijl (Rock/Blues/Pop/Punk etc) of het verkennen&bespelen van een instrument (Drums/Percussie op rommel/Gitaar etc). In ieder geval zorgen we ervoor dat het niveau aansluit op de deelnemers, en dat de workshops interactief zijn: de deelnemers kunnen zelf aan de slag.

Ook is het mogelijk een cursus in de vorm van een lessenreeks te verzorgen, waarbij we toewerken naar een einddoel. Voor meer informatie, kunt je altijd contact opnemen.
eerder ontwikkelde workshops kun je hier bekijken.

Meld je aan voor een proefles, en ervaar hoe we jou leren musiceren