Aanschaf Instrumenten:

Het is fijn als een instrument jou inspireert om muziek te maken, een goed instrument kan je helpen om sneller vooruit te komen. Een slecht instrument daarintegen kan soms in de weg staan dat musiceren leuk wordt, goed klinkt, of kan het spelen moeilijk maken. Daarom is het belangrijk om een goed instrument te vinden binnen jouw budget.

Wij werken samen met Bax-Shop.nl, een winkel die in nederland zo ongeveer de aantrekkelijkste prijzen heeft, een breed assortiment en een goede service. Onze leerlingen kunnen via ons een kortingscode krijgen, wat het nog wat aantrekkelijker maakt, en wanneer je via de link hier bestelt help je MuzieklesDenBosch ook om een budget voor nieuwe instrumenten op te doen, zonder dat jij er iets voor betaald. Daarvoor dank aan Bax!
Gebruik de volgende link om hier te bestellen (let op: Plaats de bestelling via deze link, dan help je onze muziekschool aan nieuwe instrumenten! 🙂
Bax-shop.nl – DĂ© webshop voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video

Voor veel mensen is het ook fijn om naar een winkel te gaan, instrumenten te kunnen uitproberen en voelen/horen wat er bij hun past. Bax-shop zelf heeft een uitgebreid assortiment in Goes staan, wat voor de fanatiekelingen een leuk uitje is! Hier in Den Bosch hebben we gelukkig ook muziekwinkels met kennis, passie en een leuk instrumentarium.

Daaronder vallen:
Muziek Wessing aan de Orthenstraat  (verschillende instrumenten, ook vrij goede startersinstrumenten met waar voor je geld)
Luthiers Gitaren aan de Vughterstraat (vooral Akoestische Gitaar-specialist, repareert&bouwt ook gitaren)
Klomp muziek aan de Vondelstraat (voor verschillende instrumenten, en vooral ook drums in Den Bosch)