Persoonlijke Aanpak

Bij ons sta jij centraal: jouw muzieksmaak en je beleving van muziek is uniek. De één houdt van flink rocken, de ander heeft liever hiphop, popmuziek, klassieke of bijvoorbeeld musicalmuziek. Onze docenten zijn veelzijdig en staan klaar om de lessen zó in te vullen, dat je krijgt wat jíj nodig hebt. Zo passen onze docenten de les aan op niveau, leeftijd en achtergrond en zorgen we voor een persoonlijke begeleiding.

Wij vinden het belangrijk dat je jezelf bij ons thuis voelt. Muziek maken is voor veel mensen ook iets persoonlijks of iets (ont)spannends, wij moedigen je graag aan en helpen je als het soms even wat lastiger gaat. Uiteindelijk willen wij graag dat meer mensen meer plezier beleven aan muziek.

Gericht op optimale ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat lessen zo goed mogelijk worden gegeven, op alle vlakken. Helaas zijn veel muziekscholen (vaak noodgedwongen) bezig met het geven van steeds kortere lessen, van soms maar 20 minuten. Recent onderzoek wijst uit dat 40 minuten de meest effectieve lestijd is en daar gaan wij dan ook voor. We nemen de tijd om jou de begeleiding te geven die je verdient.

Met deze mindset hebben we ook de lokalen ingericht: Door een goede akoestiek en demping, zijn makkelijker meer details in muziek te onderscheiden. Wij gebruiken dit om leerlingen te laten groeien in muzikaal gehoor.

Up- To- Date

We zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de muziekwereld. Op deze manier weten wij hoe we jou het beste verder kunnen helpen. Onze docenten zijn zeer actief in het muziekcircuit. Het enthousiasme dat ze in het werkveld steeds weer opdoen zal je terugzien in de inspirerende lessen die ze geven.

Ook zijn wij ons bewust dat goed materiaal en een goed geluid inspireert. Daarom gebruiken we graag goede spullen. Voor de kenners, we gebruiken o.a. Gibson, Fender, Yamaha, Seagull(Godin), Shure, Sennheiser, Roland, Nord, Ipad/Tablets.

Inspirerende lesinhoud

Vanaf de eerste les willen we jou laten beleven hoe leuk het is om muziek te maken. In veel muziekstijlen zitten elementen die je als beginner al snel kunt spelen.

Een aantal dingen die in de lessen kunnen terugkomen zijn: Met muziek meespelen; Muziek kunnen naspelen op gehoor; Zelf muziek verzinnen/schrijven; Muziek leren lezen&schrijven; De achtergrond van muziekstijlen beter begrijpen.
De lesinhoud wordt altijd gekoppeld aan jouw persoonlijke muziekbeleving en niveau. Daarom kan dit per persoon verschillen, en verandert dit met de tijd mee.

We organiseren enkele keren per jaar optredens, waar leerlingen samen in bands kunnen spelen, zichzelf kunnen laten horen en door elkaar geïnspireerd worden.

Begin nu met lessen

Start je eerste les en ervaar hoe wij jou inspireren om muziek te maken.

Je kunt vrijblijvend een proefles inplannen om te beleven hoe onze aanpak bij jou past.