Zangles

Iedereen kan zingen. Dat heeft recent onderzoek van Deense zangexperts nog eens extra benadrukt. Met de juiste begeleiding valt, voor beginner tot ver gevorderde zanger(es), veel winst te halen. We gebruiken zowel de Deense ”Complete Vocal Technique” (CVT), als andere methodes en technieken om jou verder te helpen.  Je docent en jij gaan eraan werken om het beste uit jouw stem te halen. Zodat zingen nóg leuker wordt.

Docent: Jan van de Laar

Lesmateriaal dat bij jóu past

Wil je songs zingen op een manier die jij zelf mooi vindt? Dan zit je hier goed. We vinden het belangrijk om te weten welke muziek jij graag zingt, en laten dit terugkomen in de les. Of je nou net begint met zingen, of wat meer ervaring hebt: Jouw stem en geluid staan centraal. Waar het nodig is sturen wij je in keuzes, en helpen we je om een eigen smaak te ontwikkelen die je kunt vertalen in jouw zang.

 

 

Docent Jan van de Laar geeft de zanglessen.

Lesmethodes

Wij helpen je in de zangles om songs met goede techniek uit te kunnen voeren. Hiervoor gebruiken we voornamelijk de mogelijkheden van de zangmethode CVT(Complete Vocal Technique) met aanvulling van enkele andere technieken& methodes. Dit zijn voornamelijk technieken met erg duidelijke tips en aanwijzingen, die voor elke zanger(es) makkelijk zijn toe te passen.

 

Ook voor instrumentalisten kan zangles uitkomst bieden!

Ook voor ervaren zangers & zangeressen

De docent kan je helpen met alle onderdelen van het zingen, waarbij jij mag aangeven waaraan je graag aan wilt werken. Wanneer je al verder bent maar tegen problemen aanloopt wanneer je bijvoorbeeld langer achter elkaar moet zingen, kan de Docent hierbij helpen met praktische tips en aanwijzingen, zowel op het vlak van techniek als performance.

Zangles in Den Bosch van Jan van de Laar

Heb je zin om te komen zingen?

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@muzieklesdenbosch.nl voor een kennismakingsles

Informatieaanvraag Zangles

13 + 12 =