Espen Sturm

Toetsendocent

Sinds ik jong ben, speelt muziek al een grote rol in mijn leven. Vanaf mijn 7e heb ik pianoles gekregen en naarmate ik ouder werd, werd mijn passie voor muziek steeds groter. Zo groot, dat ik na de middelbare school besloot om naar de Rockacademie te gaan om van mijn passie mijn werk te maken.

Ik studeer hier bijna af als sessiemuzikant. Het doel als sessiemuzikant is om een dienstgerichte muzikant te zijn die allround inzetbaar is. De focus binnen deze richting ligt op bekend zijn met meerdere muziekgenres en efficiënt kunnen repeteren.

Momenteel speel ik toetsen bij een aantal acts waaronder Joël Domingos, More Ease en Tycho Poort. Met deze artiesten maak ik voornamelijk hiphop en RnB. Daarnaast ben ik ook vaak in studio’s te vinden, waar ik samen met verschillende producers liedjes in elkaar zet.

In mijn lessen gebruik ik deze ervaring om jou op een zo tof mogelijke manier muziek bij te brengen. Hierbij gaat het volledig om jouw wensen en interesses als muzikant. De ene leerling gaat graag aan de slag met mooie stukken van blad te spelen terwijl een ander misschien liever focust op improviseren. Aan de hand van jouw voorkeuren zoek ik naar de beste manier om de lessen vorm te geven.

Het je interesse? Dan ben je vanzelfsprekend welkom om een keer een proefles te volgen.

Meer weten?

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)