fbpx

Guus van den Heuvel

Guus van de Heuvel - Pianodocent - Muziekles Den Bosch

Pianodocent

Mijn interesse voor muziek begon op vrij jonge leeftijd. Ik was 9 toen ik pianolessen kreeg. Sindsdien ben ik eigenlijk nooit opgehouden met muziek maken. In 2017 studeerde ik af aan de Rockacademie in Tilburg. Muziek maken is voor mij dan ook erg belangrijk. Het is een manier om me te uiten, om tot rust te komen en om energie te krijgen, het bied troost en creëert gezelligheid. En dan is het ook nog eens mijn werk geworden. Momenteel speel ik bij een twee bands die erg op de jaren 60 geïnspireerd zijn. The small breed en Fleur. Verder produceer ik muziek, en maak ik zo nu en dan muziek voor theatervoorstellingen.

In mijn lessen luister ik goed naar wat een leerling leuk vindt. Sommige leerlingen vinden het bijvoorbeeld leuk om klassieke stukken te spelen, anderen houden meer van popmuziek en weer anderen spelen graag samen met anderen of houden van improviseren.

Samen met jou zoek ik naar de beste manier om de lessen in te richten. Soms oefenen we liedjes door middel van bladmuziek, soms kijken we naar akkoorden en soms zoeken we muziek uit op gehoor. Als je zelf muziek wil schrijven of wilt weten hoe je jouw muziek kunt opnemen, kan ik je daar ook bij helpen, dus zo zou een les er ook uit kunnen zien.

Heb je interesse, dan ben je zeer welkom om een keertje langs te komen voor een proefles.

Meer weten?

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)