fbpx

Jacco Wijnia

Jacco Wijnia - Pianodocent - Muziekles Den Bosch

Pianodocent

Muziek is mijn eerste taal; ik vind het heerlijk om met klanken te mogen spreken. Vaak sturen de klanken me vanzelf in een richting: Ik laat me graag meenemen door de muziek.

MuzieklesDenBosch is een beetje ‘mijn kindje’: Vanaf de start heb ik dit mogen opbouwen en met de andere docenten en leerlingen mogen delen. Hoe heerlijk is het om vrijheid te maken voor mensen om geïnspireerd te maken door muziek?!? Ik geniet ervan wanneer we het plezier in muziek maken door mogen geven.

Zelf ben ik ook actief muzikant, onder de naam ‘Jacco Wynia‘ breng ik pianocomposities uit en speel ik graag optredens die mensen verbinden met zichzelf, met elkaar en met de natuur. Hier kun je meer over vinden op www.jaccowynia.com of op Spotify.

Verder ben ik graag veelzijdig bezig met verhalen vertellen door de muziek heen. Dit doe ik zelf als songwriter, en ook met het opnemen van andermans muziek in mijn studio. De uitdaging voor mij is om dan over te brengen in klanken wat het verhaal van de maker is. Soms kan dat betekenen dat er meer voor sfeer gekozen wordt dan voor een ‘perfecte, nette opname’. Daarbij vind ik het fijn als er ruimte is voor de luisteraar om zijn/haar eigen interpretatie te kunnen geven aan wat er te horen is.

Hoe dan ook, leuk dat je op onze website kijkt, en ik kan je van harte aanbevelen om bij éen van onze docenten een les te proberen. Wieweet ontdek jij dan ook steeds meer hoe ontzettend leuk muziek is!

Hartelijke groet,
Jacco

Jacco Wijnia - Pianodocent - Muziekles Den Bosch
Play Video
Meer weten?

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)