fbpx

Nicole van Hoof

Nicole van Hoof - Zangdocent - Muziekles Den Bosch

Zangdocente

De stem vind ik het meest interessante instrument wat er is. Waarom? Je kunt hem niet vasthouden, zien of aanraken. Je kunt hem wel voelen. Je kunt er ook mee raken. Daarbij kan alleen jijzelf geluid maken met jouw stem en is er niemand op de wereld met hetzelfde geluid. Bijzonder toch?

Ik help je graag opzoek te gaan naar jouw stemgeluid. Ik kan je leren je stem technisch te beheersen, maar leer je ook graag hoe je hem kunt gebruiken om een verhaal te vertellen. Misschien wil je zelf liedjes leren schrijven of schrijf je ze al. Daarbij help ik je graag.

Ik ben namelijk niet alleen bezig de stem zelf, nog liever deel ik mijn verhalen via muziek en poëzie. Dit doe ik onder mijn artiestennaam NICCI NOVA. Ik schrijf Nederlandstalige liedjes die zweven tussen pop en kleinkunst. Dit in combinatie met gedichten, spoken word en korte verhalen. Ik zing niet alleen mijn eigen liedjes, maar ook liedjes van anderen waarvan ik vind dat ze gehoord moeten en niet vergeten mogen worden. Bij NICCI NOVA staat de tekst en het verhaal altijd centraal. Een ode aan de Nederlandse taal. Hierover kun je meer lezen, zien en horen op mijn Facebookpagina, Instagram, YouTube kanaal en website.
Nicole van Hoof - Zangdocent - Muziekles Den Bosch
Play Video
Meer weten?

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)