fbpx

Noud Kloosterboer

Toetsendocent

In mijn lessen hebben we het over techniek en notenlezen, maar daarnaast vind ik creativiteit nóg belangrijker. Liedjes die jij leuk vindt uitzoeken en leren spelen, of zelf liedjes maken; van jazz standards tot aan pop songs. Daarnaast vertel ik je met plezier alles over akkoorden, toonladers, soleren, muziektheorie, solfège en ga zo maar door!

Naast lesgeven speel ik als toetsenist in meerdere bandjes, zoals ska/reggae band ‘De Nachtwakers’ en Hiphop band ‘Massi’. Hiervan staat al een hoop online, waar ik zeer trots op ben. Het leukst vind ik om te schrijven en te spelen met deze bandjes. Op het podium de essentie van de muziek overbrengen naar het publiek is voor mij toch het mooiste wat er is.

Verder ben ik bijna afgestudeerd als sound-engineer van de Rockacademie. Dit houdt in dat ik regelmatig achter de knoppen te vinden ben, in bijvoorbeeld de studio, maar ook als producer. Zo ben ik betrokken bij de Willem Twee Studio’s te ’s-Hertogenbosch, en produceer ik mijn eigen tracks.

Play Video
Als muzikant, sound engineer én als docent vind ik het het leukst om mijn passie voor muziek over te kunnen brengen aan jou. Dus hopelijk tot snel!
Meer weten?

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)