Drumles

Drummen is muziek maken met je hele lichaam. Daarmee is het drumstel een perfect instrument om de muziek zelf te beleven! Wij bieden je drumlessen aan die speciaal worden afgestemd op jouw belevingswereld en niveau. Zodat jij leert drummen op de manier die het best werkt voor jóu.
Wanneer je enkel luistert, is muziek al leuk en stimulerend voor de geest. Wanneer je de muziek ook nog eens zelf speelt, dan beleef je volop hoe gaaf muziek kan zijn. Bij ons zit je vanaf je eerste les achter het drumstel.

Docent: Joost Koevoets

Horen, Lezen, schrijven, en vooral spelen

Onze docent maakt gebruik van verschillende lesmethoden om je verder te helpen met drummen. Drumles bestaat vooral uit samen spelen met je docent of met muziek. Je leert op het gehoor drumritmes herkennen door voor en naspelen. Je leert zelf drumpartijen te lezen en schrijven Je leert vooral ook door veel te spelen. Steeds wordt uitgegaan van hoe we jou kunnen helpen om het drummen te leren beheersen. Onze docent zal samen met jou werken aan een goede speeltechniek, zodat je op een gezonde en fijne manier leert spelen.

 

Docent Thom Kooijmans geeft de Saxofoonlessen in Den Bosch.

Jong en oud, beginners en gevorderden

Iedereen is welkom. Of je nu net komt kijken of als je al wat langer drums speelt, de docent zorgt dat de lessen passen bij jouw niveau en muzikale interesse. Zodat jij stéeds meer uit je drumstel kunt halen. Onze docent heeft naast het lesgeven een actieve muzikale carriére, hij neemt de vaardigheden en inspiratie die hij opdoet in het werkveeld mee de les in. Zo is elke les vernieuwend en inspirerend!

Mensen die advies willen bij de aankoop van een (nieuw) drumstel of assecoires helpen we daar graag bij. Sjouwen is niet nodig, we hebben in het drumlokaal een extra drumstel voor je klaarstaan. Aftikken… en beginnen maar! 

Beginnen met drumles?

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@muzieklesdenbosch.nl voor een kennismakingsles

Informatieaanvraag Drumles

10 + 1 =