Elektrische Gitaarles

Wil je vette bekende riffs kunnen spelen, of snel kunnen soleren? Speel je in een band of wil je graag in een band spelen? Zou je graag meer jazz in je gitaarspel verwerken, of wil je liedjes van je favoriete artiest kunnen spelen? De elektrische gitaar draait niet alleen om speeltechniek, maar ook om gevoel en sound. Onze docenten leren je de verschillende technieken te beheersen en helpen je om jouw sound te vinden op je gitaar. Ze helpen je graag de muziek te leren spelen die bij jóu past.

Docenten: Marvin Roerdink, Laurens Huttinga, Thuur Onrust, Wessel van den Broek en Rob Cornelissen

Leer spelen op een manier die bij je past

 Met de elektrische gitaar kun je veel richtingen op: Van blues tot jazz, funk tot rock, klassiek tot metal. Het kan veel overzicht geven om daarbij uitleg te krijgen over akkoorden, toonladders en structuren in improviseren. We koppelen de leerstof aan praktijkvoorbeelden en zorgen dat wat je leert meteen kan worden toegepast in je spel. Zo komt de leerstof tot leven.

Docent Thom Kooijmans geeft de Saxofoonlessen in Den Bosch.

Samen vooruit komen

We gaan samen werken aan de onwikkeling van jouw elektrische gitaar-skills. In lessen spelen we met je mee, en willen we je inspireren om verder te komen. Onze docenten zijn allemaal actief in de muziekwereld en nemen de inspiratie die ze zelf opdoen op het podium mee de les in. De docent zoekt samen met jou naar tof lesmateriaal en zorgt voor een lesopbouw die bij jou past. Ook bieden we je de kans om samen met andere muzikanten in bandvorm op te treden. In no time krijgt jouw gitaarspel een flinke boost.

Ook voor instrumentalisten kan zangles uitkomst bieden!

Geef een flinke boost aan jouw elektrische gitaarskills

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@muzieklesdenbosch.nl voor een kennismakingsles

Informatieaanvraag Elektrische Gitaarles

5 + 5 =