fbpx

Saxofoonles in Den Bosch

Saxofoonles in 's-Hertogenbosch

De saxofoon is een zeer veelzijdig instrument. Je kunt het gebruiken in bijvoorbeeld Jazz, Blues, Rock, popmuziek en klassieke muziek. Met de juiste technieken kun je zachte melodieën spelen en de gevoelige snaar raken bij de luisteraar. We staan klaar om jou te coachen, zodat jij het beste uit je saxofoon kunt halen en daarbij veel plezier beleeft.
Onze Visie - Persoonlijke Aanpak - Muziekles Den Bosch

Leer saxofoon spelen op een manier die bij jou past

Bij ons worden saxofoonlessen afgestemd op jouw interesse en niveau. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat je leert meespelen met je favoriete (pop)songs. Of dat we jou helpen om te improviseren. We kunnen je natuurlijk ook noten leren lezen, dit hoef je echter nog niet te kunnen als je begint. Heb je een speciale vraag, dan gaan wij op zoek naar passend lesmateriaal. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen om beter tot je recht te komen in een band, blazerssectie of harmonie.

Voor jong en oud

De saxofoonlessen zijn geschikt voor beginners (vanaf c.a. 8 jaar) tot aan gevorderden. We hebben veelzijdig lesmateriaal beschikbaar wat we inzetten om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Op die manier maken we saxofoon spelen voor jou zo leuk mogelijk. Hier zit je goed voor saxofoonles in Den Bosch

Leer saxofoon spelen - Muziekles Den Bosch - SAXOFOONLES

Docent

Informatieaanvraag Saxofoonles