Saxofoonles

De saxofoon is een zeer veelzijdig instrument. Je kunt het gebruiken in bijvoorbeeld Jazz, Blues, Rock,  Popmuziek en Klassieke muziek. Met de juiste technieken kun je zachte melodiën spelen en de gevoelige snaar raken bij de luisteraar. Of  juist alle aandacht opeisen door je saxofoon te laten ”scheuren”.

We staan klaar om jou te coachen, zodat jij het beste uit je saxofoon kunt halen en daarbij veel plezier beleeft.

Docent: Joris Posthumus 

Leer saxofoon spelen op een manier die bij jóu past

Bij ons worden saxofoonlessen afgestemd op jouw interesse en niveau. Dat kan bijvoorbeeld inhouden dat je leert meespelen met je favoriete (pop)songs op Youtube. Of dat we jou helpen om te improviseren. We kunnen je natuurlijk ook noten leren lezen, dit hoef je echter nog niet te kunnen als je begint.

Heb je een speciale vraag, dan gaan wij opzoek naar passend lesmateriaal. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen om beter tot je recht te komen in een band, blazerssectie of harmonie.

En cursist uit Maaspoort in de zangles

Voor jong én oud

De saxofoonlessen zijn geschikt voor beginners (vanaf c.a. 8 jaar) tot aan (ver)gevorderden. We hebben veelzijdig lesmateriaal beschikbaar wat we inzetten om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Op die manier maken we saxofoon spelen voor jou zo leuk mogelijk.

 

 

Docent Thom Kooijmans geeft de Saxofoonlessen in Den Bosch.

Ervaar zelf onze saxofoonles

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@muzieklesdenbosch.nl voor een kennismakingsles

Informatieaanvraag Saxofoonles

2 + 3 =