Zangles

Iedereen kan zingen. Met de juiste begeleiding valt, voor beginner tot ver gevorderde zanger(es), veel winst te halen. Persoonlijke begeleiding is de sleutel tot een fijne zangontwikkeling. Onze docenten luisteren goed naar je en horen hoe je verder kan komen. In de zangles willen we je graag laten groeien aan de hand van concrete tips en bieden we duidelijkheid over je stemgebruik.

Docenten: Jan van de Laar, Bo Knippels en Daan Wolfs

Lesmateriaal dat bij jóu past

Wil je songs zingen op een manier die jij zelf mooi vindt? Dan zit je hier goed. We vinden het belangrijk om te weten welke muziek jij graag zingt, en laten dit terugkomen in de les. Of je nou net begint met zingen, of wat meer ervaring hebt: Jouw stem en geluid staan centraal. Waar het nodig is sturen wij je in keuzes, en helpen we je om een eigen smaak te ontwikkelen die je kunt vertalen in jouw zang.

Docent Jan van de Laar geeft de zanglessen.

Lesmethodes

Wij helpen je in de zangles om songs met goede techniek uit te kunnen voeren. Hiervoor gebruiken we voornamelijk de mogelijkheden van de zangmethode CVT(Complete Vocal Technique) met aanvulling van enkele andere technieken en methodes. Dit zijn voornamelijk technieken met erg duidelijke tips en aanwijzingen, die voor elke zanger(es) makkelijk toe te passen zijn.We geven een duidelijk beeld over je stem zodat je beter begrijpt wat je kan doen om je stem op zijn mooist te laten klinken.

Ook voor instrumentalisten kan zangles uitkomst bieden!

Ook voor ervaren zangers & zangeressen

De docent kan je helpen met alle onderdelen van het zingen, waarbij jij mag aangeven waar je graag aan wilt werken. Heb je al meer ervaring als zanger of zangeres? Onze docenten zijn gewend om op professioneel niveau vocalisten te begeleiden. Ze kunnen je helpen om je stem gezond te leren gebruiken. Ook wanneer je op gebied van techniek, performance of songwriting extra hulp zou willen staan onze zangdocenten voor je klaar.

Zangles in Den Bosch van Jan van de Laar

Heb je zin om te komen zingen?

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@muzieklesdenbosch.nl voor een kennismakingsles

Informatieaanvraag Zangles

5 + 10 =