Alexandros Chouros

Pianodocent

Heb je altijd al piano willen leren spelen? Op basis van uw persoonlijke smaak en ervaring kunnen de lessen worden afgestemd op verschillende muziekgenres en repertoire. Hoewel mijn grote passie klassieke muziek is, heb ik een grote belangstelling voor verschillende muziekstijlen, zoals pop, Jazz, volksmuziek.

Samen leren we alle basistechnieken van de piano, muziek lezen en wat muziektheorie. We verbeteren je vaardigheden stap voor stap door middel van leuke pianomethodes, oefeningen en gemakkelijke deuntjes. Met een stevige technische basis, zullen je favoriete klassieke stukken, of jazz, folk of popmuziek je veel plezier geven! Ik help je om je muzikale vaardigheden, zoals improvisatie, begeleiding, sight-reading en je theoretische kennis maximaal uit te breiden.

Alexandros werd geboren in Thessaloniki (Griekenland), waar hij op 6-jarige leeftijd zijn eerste pianolessen kreeg en van zijn 12e tot zijn 20e vioolles. Hij vervolgde zijn pianostudie aan het Staatsconservatorium van Thessaloniki, waar hij afstudeerde met het diploma “Diploma Piano”. Tegelijkertijd voltooide hij zijn Bachelor studies in Klassieke Piano Performance, aan het Departement van Muziekwetenschap en Kunst, Universiteit van Macedonië (Thessaloniki, Griekenland). Bovendien zette Alexandros als “Erasmus +”-student zijn studie voort aan het “Real Conservatorio Superior de Música “Victoria Eugenia” de Granada” (Spanje). Momenteel studeert hij voor zijn Master (Mmus) aan de HKU Utrechts Conservatorium. Alexandros heeft als solist samengewerkt met het “Thessaloniki City Symphony Orchestra” en het “HKU Conservatory Orchestra”, terwijl hij heeft deelgenomen aan concerten in verschillende steden van Griekenland, Nederland, Spanje, Rusland en België.

Je bekijkt momenteel de inhoud van een tijdelijke aanduiding van Youtube. Klik op onderstaande knop om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens doorgeeft aan derden.

Verdere informatie
Meer weten?

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)

Om het formulier te verzenden, moet u inhoud laden van reCAPTCHA. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)


Om het formulier te verzenden, moet u inhoud laden van reCAPTCHA. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie