Onze Visie

Je bekijkt momenteel de inhoud van een tijdelijke aanduiding van Youtube. Klik op onderstaande knop om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens doorgeeft aan derden.

Verdere informatie

Persoonlijke Aanpak

Bij ons sta jij centraal: jouw muzieksmaak, jouw muzikale droom en jouw beleving van muziek is uniek. Misschien houd je van flink rocken, of maak je liever hiphop, popmuziek, klassieke- of bijvoorbeeld musicalmuziek. Onze docenten zijn veelzijdig en staan klaar om de lessen zó in te vullen, dat je krijgt wat jij nodig hebt.

Bij ons kun je met je passie voor muziek terecht. Kun je geen noten lezen? Dat is geen probleem. Vanuit de pijlers: vakmanschap, creativiteit, performen, samenspel en eigenheid leren hebben we aandacht voor de verschillende onderdelen van het muzikantschap. Binnen deze vorm passen onze docenten jouw les aan op niveau, leeftijd en achtergrond en zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding.

Ons aanbod

Wij vinden het belangrijk dat lessen zo goed mogelijk worden gegeven, op alle vlakken. Helaas zijn veel muziekscholen (vaak noodgedwongen) bezig met het geven van steeds kortere lessen, van soms maar 20 minuten. Recent onderzoek wijst uit dat 40 minuten de meest effectieve lestijd is en daar gaan wij dan ook voor.

We hebben ook andere lesmogelijkheden zodat je een vorm kan vinden die bij jou past. We hebben naast onze reguliere abonnementsvormen ook een groepsles-aanbod waarbij je 8 lessen kan volgen op een instrument of rond een thema . Onze visie staat aan de basis van elke les of groepsles die we geven. Onze volledige aanbod vindt je hier. De kosten van onze abonnementsvormen vind je hier.

Optredens

Optreden vinden wij, als muzikanten, natuurlijk het leukst wat er is. Daarom willen we jou de kans geven om dit te ervaren. We organiseren elk half jaar optredens, waarin je de mogelijkheid krijgt een stukje van je muzikale reis te laten zien. Tijdens de optredens krijg je de kans om samen in bands te kunnen spelen. Hiermee heb je een bewust doel om naartoe te werken en word je door elkaar geïnspireerd. Je docent helpt je met je voorbereiding en zorgt ervoor dat jij kan shinen!
Optredens - Muziekles Den Bosch - 's Hertogenbosch

Vitrinekast

Een mooie aanvulling die wij op ons onderwijs hebben is onze vitrinekast. Binnen de school hebben we een muziekstudio en opnamemogelijkheden. In ‘’De Vitrinekast’’ vangen we in beeld en geluid waar leerlingen mee bezig zijn. Dit voegt toe aan de inspiratie voor de lessen en is een toffe manier om te proeven van het maken van een professionele opname. Onder de begeleiding van je docent kan je je muziek presenteren op een manier die bij je past. Jij hebt de regie! (link naar de vitrinekast)

Leslokalen

Onze leslokalen zijn zo ingericht dat we lessen van hoge kwaliteit kunnen bieden. We gaan in elk lokaal voor een fijne rustgevende sfeer: Door een goede akoestiek en demping zijn makkelijker meer details in muziek te onderscheiden. Wij gebruiken dit om je muzikaal gehoor te ontwikkelen. Verder hebben we in ieder lokaal een geluidsset en hoog kwaliteit muziekinstrumenten: goed geluid en een fijn bespeelbaar instrument inspireert bij het muziek maken.
Leslokalen - Muziekles Den Bosch - 's Hertogenbosch

met Muziekles Den Bosch kies je voor:

Persoonlijke Lessen

Tijdens de lessen sta jij als leerling centraal, en sluiten we aan op wat jij nodig hebt.

Jarenlange ervaring

Onze docenten hebben ervaring vanuit muziekopleidingen én de muziekpraktijk (podiumervaring, studioervaring etc.)

Speel de muziek die jij leuk vindt

We zorgen dat de lesinhoudt aansluit bij jouw favoriete muziek.

Aangepast op jouw niveau en leerstijl

We zorgen voor oefeningen die relevant en haalbaar zijn voor jou, zodat jij optimaal jouw muzikaliteit kunt ontwikkelen.

Veilige leeromgeving

We zorgen dat jij alle ruimte hebt voor jou ontwikkeling in een veilige setting.

Plezier staat centraal in de lessen

Het is belangrijk om plezier te beleven in de lessen. Dan leer je namelijk sneller. En het is gewoonweg leuker
🙂

Begin nu met lessen

Start je eerste les en ervaar hoe wij jou inspireren om muziek te maken. Je kunt vrijblijvend een proefles inplannen om te beleven hoe onze aanpak bij jou past.