Privé- en Duolessen

Tijdens onze privélessen hebben we 40 minuten de volle aandacht voor jou. In die tijd ga jij samen met je docent aan de gang, waarvan je snel resultaat zult zien. Voor leerlingen onder de 12 hebben we de optie om lessen van 30 minuten te volgen, wanneer dit het beste bij de spanningsboog van de leerling past.

Duolessen zijn ook mogelijk, dit kan erg leuk zijn wanneer je bijvoorbeeld samen met een vriend(in) muziek wilt maken. Wanneer je iets meer vrijheid zou willen in het inplannen van de lessen is een lessenkaart misschien iets voor je.

De verschillende mogelijkheden:

Band- en Groepslessen

We hebben bandonderwijs dat mooi aansluit bij de individuele lessen. Dit geeft je de kans om samen met andere muzikanten als band én als individu te groeien. Deze lessen worden gecoacht door een ervaren bandcoach die zelf meerdere instrumenten speelt. Ons aanbod bestaat uit FirstRealBand (voor leerlingen van 11 t/m 17), Bandskills (bandcoaching voor leerlingen ouder dan 18 / volwassenen) en Improvband (voor gevorderde leerlingen die via improvisatie meer verdieping zoeken in hun instrument)

Om te zorgen dat we zo veel mogelijk mensen met muziek in aanraking kunnen brengen hebben we ook groepslessen. Deze worden gegeven als lessenreeksen. We hebben groepslessen Gitaar en (samen)Zang. Tijdens de groepslessen leer je de basis van je instrument en krijg je goed advies en persoonlijke aandacht om op een fijne manier te ontwikkelen. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Workshops

Ook geven we workshops op aanvraag. Samen muziek maken is een heerlijke manier om met een groep vrienden of collega’s een leuke dag te hebben en dichter bij elkaar te komen. Basisniveau is niet nodig. We hebben ervaring met het geven van verschillende workshops. Heb je een verzoek? Laat het ons graag weten.

We geven ook workshops voor leerkrachten, bijvoorbeeld een Zang&StemWorkshop of een BandWorkshop, dit is ook te combineren. Het is een fijne manier om de huidige muziek te onderzoeken en met veel plezier samen te werken.

Meld je aan voor een proefles, en ervaar hoe we jou leren musiceren