Lesaanbod

Privé- en Duolessen

Tijdens onze privélessen hebben we 40 minuten de volle aandacht voor jou. In die tijd ga jij samen met je docent aan de slag, waarin je snel resultaat zult zien.

Voor leerlingen onder de 12 hebben we de optie om lessen van 30 minuten te volgen, wanneer dit het beste bij de spanningsboog van de leerling past.

Duolessen zijn ook mogelijk, dit kan erg leuk zijn wanneer je bijvoorbeeld samen met een vriend of vriendin muziek wilt maken.

Wanneer je iets meer vrijheid zou willen in het inplannen van de lessen is een lessenkaart misschien iets voor je. Je betaalt vooraf voor 5 of 10 lessen, die je dan naar eigen wens kunt inplannen met je docent, zodat je ook met een onregelmatig school- of werkrooster muzieklessen kunt volgen!

Band- en Groepslessen

Om te zorgen dat we zo veel mogelijk mensen met muziek in aanraking kunnen brengen hebben we ook groepslessen. Deze worden gegeven als lessenreeksen. We hebben verschillende groepslessen voor bijvoorbeeld Gitaar, Ukelele en Samenzang. Tijdens de groepslessen leer je de basis van je instrument en krijg je advies en persoonlijke aandacht om op een fijne manier te ontwikkelen. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

We hebben daarnaast ook bandlessen die mooi aansluiten bij de individuele lessen, maar die ook toegankelijk zijn als je geen andere les bij ons volgt. Hier krijg je de kans om samen met andere muzikanten als band én als individu te groeien. Deze lessen worden gecoacht door een ervaren bandcoach die zelf meerdere instrumenten speelt.

De groepslessen worden in vaste groepsles-reeksen van 8 weken gegeven.

met Muziekles Den Bosch kies je voor:

Persoonlijke Lessen

Tijdens de lessen sta jij als leerling centraal, en sluiten we aan op wat jij nodig hebt.

Jarenlange ervaring

Onze docenten hebben ervaring vanuit muziekopleidingen én de muziekpraktijk (podiumervaring, studioervaring etc.)

Speel de muziek die jij leuk vindt

We zorgen dat de lesinhoudt aansluit bij jouw favoriete muziek.

Aangepast op jouw niveau en leerstijl

We zorgen voor oefeningen die relevant en haalbaar zijn voor jou, zodat jij optimaal jouw muzikaliteit kunt ontwikkelen.

Veilige leeromgeving

We zorgen dat jij alle ruimte hebt voor jou ontwikkeling in een veilige setting.

Plezier staat centraal in de lessen

Het is belangrijk om plezier te beleven in de lessen. Dan leer je namelijk sneller. En het is gewoonweg leuker
🙂

Meld je aan voor een proefles, en ervaar hoe we jou leren musiceren