fbpx

Aanschaf Instrumenten

Aanschaf Instrumenten - Muziekles Den Bosch- 's Hertogenbosch

Het is fijn als een instrument inspireert om muziek te maken. Een goed instrument kan je helpen om sneller vooruit te komen. Een instrument van mindere kwaliteit kan ervoor zorgen dat musiceren minder leuk of fysiek moeilijker wordt, of dat wat je speelt mindergoed klinkt. Daarom is het belangrijk om een goed instrument te vinden binnen jouw budget.

Wij werken samen met Bax-Shop.nl, een winkel die aantrekkelijke prijzen-, een breed assortiment- en een goede service heeft. Onze leerlingen kunnen via ons een kortingscode krijgen, wat het nog wat aantrekkelijker maakt, en wanneer je via de link hier bestelt help je Muziekles Den Bosch om een budget voor nieuwe instrumenten op te doen, zonder dat jij er iets voor betaald. 

Gebruik de volgende link om hier te bestellen (let op: Plaats de bestelling direct via deze link, dan help je onze muziekschool aan nieuwe instrumenten! 
Bax-shop.nl – Dé webshop voor Licht, Geluid, DJ Gear en Audio/Video

Voor veel mensen is het ook fijn om naar een winkel te gaan, instrumenten te kunnen uitproberen en voelen/horen wat er bij hun past. Bax-shop zelf heeft een uitgebreid assortiment in verschillende steden staan. Hier in Den Bosch hebben we ook muziekwinkels met kennis, passie en een leuk instrumentarium.

Daaronder vallen:
Muziek Wessing aan de Orthenstraat  (verschillende instrumenten, ook vrij goede startersinstrumenten met waar voor je geld)
Luthiers Gitaren aan de Vughterstraat (vooral Akoestische Gitaar-specialist, repareert&bouwt ook gitaren)
SaxCompany  Kievitsven, Rosmalen (voor saxofoonhuur en -koop)