fbpx

Wessel van den Broek

Wessel van den Broek - Bass- & Gitaardocent - Muziekles Den Bosch

Bas- & Gitaardocent

Ik ben Wessel en ik ben een van de gitaardocenten bij Muziekles Den Bosch. Hier geef ik met veel plezier les sinds 2018, hetzelfde jaar waarin ik afstudeerde van de Rockacademie in Tilburg (als gitarist / audio-engineer).

Ik wil mezelf niet limiteren en doe zoveel mogelijk verschillende dingen!

Veel van deze creatieve bezigheden werk ik uit met behulp van een gitaar, omdat dat het instrument is waarmee ik muzikaal volledig vrij kan zijn. Deze vrijheid is een onderwerp dat in mijn lessen vaak aan bod komt. Ik wil dat mijn leerlingen de gitaar net zoals ik kunnen gebruiken om hun eigen visie te projecteren.

Naast lesgeven stop ik vrijwel al mijn tijd in verschillende muzikale projecten. Zo ben ik gitarist in de hardcore-punk band ‘’To Adelaide’’ waar ik ook veel muziek voor schrijf en produceer. Daarnaast produceer ik erg veel muziek; ik maak Beats voor een hip-hop platform, neem albums op voor artiesten en mix ook erg graag muziek.

Play Video

Ook heb ik verschillende side-projects met vrienden waarbij ik me vooral bezig houdt met underground muziek zoals Noise en Electronic Bonding Music.

Play Video
Meer weten?

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)