Aisha Fisscher

Zangdocente

In 2021 heeft Aisha de opleiding Rockacademie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten afgerond in de richting zang en eigen act. Tijdens haar studie gaf Aisha al privé zanglessen bij MusicSoulHouse en Muziekschool Den Haag en ontwikkelde ze zich als artiest met haar eigen act: AISHA.

Aisha groeide op met veel muziek om haar heen. Haar ouders leerden elkaar kennen in een band en verklaarden hun liefde aan elkaar met de tekst van een zelfgeschreven nummer. De muziek waar haar ouders vooral naar luisterden waren Soul en Funk. Binnen drie jaar zong Aisha al mee met alle saxofoonsolo’s in de songs van Stevie Wonder.

Aisha begon op 8-jarige leeftijd met het volgen van zanglessen en heeft vanuit hier meerdere jaren les gevolgd bij het Nederlands Musical Ensemble waarmee ze in Ahoy mocht staan.

Ook stond ze in de AFAS Live en maakte haar tv-debuut bij The Voice Kids waar ze tot de Battles kwam.

Afgelopen jaar mocht ze met Flemming mee op tour als voorprogramma en onlangs heeft ze haar eerste publishingdeal bij Cloud 9 mogen tekenen!

“Iedereen is anders. Daarom vind ik het belangrijk om mijn lessen aan te passen aan jou. Hierin probeer ik je mee te geven wat jouw kracht is. Waar de ene een onwijs bereik heeft, heeft de ander een hele bijzondere en mooie sound. Vanuit hier kunnen we ook songs kiezen die goed bij je passen. Ik vind ik het belangrijk dat mijn leerlingen ten alle tijden plezier hebben in het zingen. Met sommige leerlingen werk ik veel aan techniek en bij andere leerlingen ga ik veel meer in op de performance en het gevoel of het schrijven van muziek. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we onze eigen groei gaan waarderen. We zijn vaak veel meer bezig met de groei van anderen en proberen hieraan te tippen. Ik heb gemerkt dat je veel meer stappen maakt wanneer je dat kan loslaten en je kan focussen op je eigen groei. Niemand is hetzelfde en we hoeven dus ook niet allemaal hetzelfde te kunnen.”

Meer weten?

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)

Om het formulier te verzenden, moet u inhoud laden van reCAPTCHA. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)


Om het formulier te verzenden, moet u inhoud laden van reCAPTCHA. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie