fbpx

Bo Knippels

Bo Knippels - Zangdocente - Muziekles Den Bosch

Zangdocente

Er is voor mij niks mooiers dan muziek ervaren en maken, hoe cliché dat ook klinkt. Ik neem dat gegeven graag mee in mijn lessen, waar we samen nieuwe manieren vinden van ons uiten, communiceren en groeien.

Op mijn achtste ben ik begonnen met zingen en als tiener bracht ik al mijn vrije tijd dagdromend achter de piano door. Ik ben daarna eigenlijk nooit meer gestopt met het maken van muziek. Vorig jaar studeerde ik af van de Rockacademie, waar ik me als allround vocalist, performer en songwriter ontwikkelde.

Zelf ben ik actief als muzikant onder de naam Penny Roox, waarmee ik vintagepop maak voor dromers, onder invloed van de 60’s, Elvis Presley en de tragische liefde. Eind 2020 komt mijn eigen muziek eindelijk uit, waar ik zeer trots op ben.

In mijn lessen leer je je stem beheerden, maar we werken aan meer dan alleen techniek. Voor mij zijn techniek en performance onafscheidelijk: hoe kunnen we iemand raken met muziek, waar gaat het nummer eigenlijk over? Daarnaast vind ik het ook heel leuk als je je eigen liedjes meeneemt, meer wilt weten over theorie of als je jezelf wilt begeleiden op piano of gitaar.

Wie weet tot binnenkort bij Muziekles Den Bosch!

Bo Knippels - Zangdocent - Muziekles Den Bosch
Play Video
Meer weten?

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)

Geef hier je voorkeurslesdagen aan: (lessen zijn tussen 14:00 en 22:30)