Ukulele - Muziekles Den Bosch - 's Hertogenbosch

Groepsles Ukelele

De Ukulele heeft zich ontpopt tot een ongelofelijk populair instrument. Het is veelzijdig, makkelijk mee te nemen en de klank spreekt direct tot te verbeelding.

Het is ook een ideaal instrument om jezelf of anderen mee te begeleiden.

Lijkt het jou leuk om ukulele te leren spelen? Dan is de groepsles iets voor jou. Je krijgt advies over de aanschaf van je instrument, een goede uitleg over hoe je met je ukulele omgaat. Maar vooral ga je samen spelen!

Van een enthousiaste docent krijg je praktische tips waardoor je snel al verschillende liedjes kan spelen. Ook krijg je fijne opdrachten mee voor thuis, zodat je na 8 lessen echt al een duidelijke ontwikkeling hebt doorgemaakt.

Is dit iets voor jou? Laat het ons dan graag weten. Je mag je natuurlijk ook met meerdere mensen aanmelden. Doe dit wel graag op tijd via info@muzieklesdenbosch.nl of een bericht via de contact pagina op deze site.

Voor vragen over de cursus zijn we natuurlijk ook altijd bereikbaar.

Veel plezier gewenst!

Soortgelijke berichten

Ukulele - Muziekles Den Bosch - 's Hertogenbosch

Groepslessen Ukelele

Lijkt het jou leuk om ukelele te leren spelen? Dan is de groepsles iets voor jou. Je krijgt advies over de aanschaf van je instrument, een goede uitleg over hoe je met je ukelele omgaat. Maar vooral ga je samen spelen!

LEES VERDER »