Lotte-Slangen - Muziekles Den Bosch - 's Hertogenbosch

Nieuwe Zangdocente, Lotte Slangen

We hebben een nieuwe zangdocente, ze heet Lotte Slangen, en ze komt lesgeven op donderdag. Lotte is een hele bijzondere zangeres en een topdocente. We zijn heel blij dat we haar aan ons team kunnen toevoegen.

Lotte is een zangeres en artieste die haar eigen songs schrijft als LUCA MADU en deze band is zeker de moeite waard om op te zoeken. LUCA MADU is duister maar intiem, dromerig maar krachtig. Met een verassende samenstelling voorzien van een celliste en violiste creëert de band met betoverende arrangementen een intieme, fantasierijke sfeer.
Lotte is afgestudeerd aan de Rockacademie en treedt op met haar eigen werk en covermateriaal. Naast deze liveprojecten geeft ze bandcoaching en zanglessen.

Check deze video om een indruk van haar te krijgen

Je bekijkt momenteel de inhoud van een tijdelijke aanduiding van Youtube. Klik op onderstaande knop om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens doorgeeft aan derden.

Verdere informatie

Soortgelijke berichten

Goede vakantie

We wensen alle leerlingen een goede vakantie, en omdat we niet konden optreden op locatie, hebben we de leerlingen via video samen laten spelen. Zie hier het resultaat.

LEES VERDER »