Drumles

Drummen is muziek maken met je hele lichaam. Daarmee is dit een perfect instrument om de muziek zelf te beleven! Wij bieden je drumlessen aan die speciaal worden afgestemd op jouw belevingswereld en niveau. Zodat jij leert drummen op de manier die het best werkt voor jóu.
Wanneer je enkel luistert, is muziek al leuk en stimulerend voor de geest. Wanneer je de muziek ook nog eens zelf speelt, dan beleef je  volop hoe gaaf muziek kan zijn. Bij ons zit je vanaf je eerste les achter het drumstel, of je nou beginner bent of juist al bergen ervaring hebt.

Docent: Joost Koevoets

Horen, Lezen, schrijven, en vooral spelen

We maken gebruik van verschillende lesmethoden om je verder te helpen met drummen. Dit kan bestaan uit het op gehoor herkennen van drumritmes, uit voor en naspelen, uit lezen en zelf schrijven van drumpartijen. Steeds wordt uitgegaan van hoe dit jou kan helpen om het drummen te leren beheersen. Onze docent zal samen met jou werken aan een goede speeltechniek, zodat je op een gezonde en fijne manier leert spelen.

 

Docent Thom Kooijmans geeft de Saxofoonlessen in Den Bosch.

Jong en oud, beginners en gevorderden

Iedereen is welkom. Of je nu net komt kijken of als je al wat langer drums speelt, de docent zorgt dat de lessen passen bij jouw niveau en muzikale interesse. Zodat jij stéeds meer uit je drumstel kunt halen.

Mensen die advies willen bij de aankoop van een (nieuw) drumstel of assecoires helpen we daar graag bij. Sjouwen is niet nodig, we hebben in het drumlokaal een extra drumstel voor je klaarstaan. Aftikken… en beginnen maar!

 

En cursist uit Maaspoort in de zangles

Maak muziek met je hele lichaam: Begin zelf met Drumles

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@muzieklesdenbosch.nl voor een kennismakingsles

Informatieaanvraag Drumles

8 + 2 =