Akoestische Gitaarles

De akoestische gitaar is een veelzijdig instrument waarmee je oneindig veel kanten op kan. Onze docenten geven les in de verschillende stijlen om ervoor te zorgen dat je kunt vinden wat bij jou past. Van slaggitaar (bijvoorbeeld als begeleiding van zang) tot sologitaar, van fingerpicking tot klassiek gitaar: Wij leren het jou.

Docenten: Thuur Onrust,  Marvin Roerdink, Rob Cornelissen, Laurens Huttinga en Daan Wolfs

Snel met songs meespelen

Wanneer je muziek speelt die je zelf ook leuk vindt, leer je sneller. Het werkt bij gitaristen vaak inspirerend om mee te spelen met muziek. Dit kunnen opnames zijn, of in de lessen kan door je docent worden meegespeeld. Ook wanneer je net begint zorgen onze docenten ervoor dat je al gauw met muziek mee kunt spelen, om zo snel mogelijk het plezier van samenspel te ervaren. Voor gevorderden hebben we uitgebreide mogelijkheden in het aanleren van verschillende muziekgenres en speelstijlen.

Tommy Emmanuel, een beroemde akoestische gitarist, live

Gitaarles afgestemd op jouw niveau en muziekvoorkeur.

Wij zorgen voor passende oefeningen zodat je jouw favoriete muziek kunt leren spelen. We hebben veelzijdig lesmateriaal beschikbaar en blijven dit ook vernieuwen. Elke leerling krijgt hierin persoonlijke begeleiding. Noten lezen is niet persé nodig, tab-notatie is voor gitaar vaak handig; we zetten beide in als tools om vooruit te komen. Ook kunnen we veel uitleggen aan de hand van voor/nadoen en helpen we je op gehoor spelen en improviseren. De docenten geven je praktische tips om de verschillende technieken te leren beheersen.

 

 

Start nu met gitaarspelen, daar heb je nog lang plezier van

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@muzieklesdenbosch.nl voor een kennismakingsles

Informatieaanvraag Akoestische Gitaarles

5 + 4 =