Keyboardles

Wil jij leren grooven op de toetsen? Kunnen improviseren in blues of jazz-stijl? Of juist jezelf en/of anderen kunnen begeleiden met smaakvolle partijen? Wij helpen je graag verder op de verschillende soorten keys: Van Rhodes tot Hammond, van Synthesizer tot workstation, of met midi-keyboards aangesloten op de computer/tablet.  We zorgen dat je dit kunt oppakken op het niveau dat bij jou past, aansluitend op jouw muzikale voorkeuren. Kortom: je krijgt lessen die op maat worden gemaakt.

Docenten: Rob Cornelissen, Guus van Marwijk en Jacco Wijnia

Vanaf de eerste les keyboard spelen, ook voor beginners

We gaan vanaf les éen muziek maken, en zoveel mogelijk in de muziekstijl die jíj leuk vindt. Noten lezen kan een handige tool zijn, maar is niet persé nodig. In veel songs zitten elementen die je, met de juiste begeleiding van je docent, direct al mee kunt spelen. Met onze aanpak willen we jou snel verder helpen, terwijl je plezier beleeft aan het musiceren.

Pianospel in Popmuziek - Deze piano is geschilderd om meer in het oog te springen

Ruime mogelijkheden voor gevorderden

De keyboardlessen zijn geschikt voor beginners (vanaf c.a. 7 jaar) tot aan (ver)gevorderden. Bij gevorderde leerlingen kunnen we tot in details op aspecten ingaan, zoals een goede sound, timing, en techniek. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om je voor te bereiden op een muziekopleiding/conservatorium. Voor de vooropleiding Rockacademie hebben we een officiële licentie, die ieder jaar wordt vernieuwd.

 

Pianoles voor beginners tot gevorderden. Foto: Handen op vleugel

Beleef plezier aan het bespelen van het Keyboard

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@muzieklesdenbosch.nl voor een kennismakingsles

Informatieaanvraag Keyboardles

7 + 4 =