Pianoles
Wil jij ballads kunnen spelen zoals Alicia Keys dat doet? Of popsongs van Coldplay? Misschien ben je eerder fan van rauwe bluesmuziek. Klassieke pianostukken? Of sfeervolle Filmmuziek van Ludovico Einaudi?

De piano is een instrument waar je enorm fijn je gevoel in kan leggen. Wij helpen je graag om te leren spelen wat jíj graag wil kunnen op de piano. We zorgen dat je dit kunt oppakken vanaf het niveau waarop jij zit, op het tempo dat bij jou past. Je krijgt lessen die op maat worden gemaakt.

Docenten: Rob Cornelissen, Guus van Marwijk, Guus van den Heuvel, Luc Jeuken en Jacco Wijnia

Vanaf de eerste les piano spélen, ook voor beginners


We gaan vanaf de eerste les al muziek maken, dat doen we zoveel mogelijk in de muziekstijl die jíj graag wilt spelen. Noten leren lezen kan een handige tool zijn, maar is niet nodig. In veel songs zitten elementen die je, met de juiste begeleiding, direct al mee kunt spelen. Met onze aanpak gaan we voor een snelle leercurve en plezierige lessen.

Pianospel in Popmuziek - Deze piano is geschilderd om meer in het oog te springen

Ruime mogelijkheden voor gevorderden

De Pianolessen zijn geschikt voor beginners (vanaf c.a. 7 jaar) tot aan (ver)gevorderden. Gevorderde leerlingen kunnen we helpen om tot in details stukken zo mooi mogelijk te leren spelen, waarbij we ook laten zien hoe gebruikte technieken in andere muziekstukken kunnen worden ingezet. Daarbij is er de mogelijkheid om jou voor te bereiden op een muziekopleiding/conservatorium. Voor de vooropleiding Rockacademie hebben wij een officiële licentie, die ieder jaar vernieuwd wordt.

Pianoles voor beginners tot gevorderden. Foto: Handen op vleugel

Beleef ook plezier aan Pianospelen

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@muzieklesdenbosch.nl voor een kennismakingsles

Informatieaanvraag Pianoles

1 + 13 =